cookie-og-privatlivspolitik
Bankoshow med BankoCarl i Sakskøbing Hallen tiltrækker altid mange.
Bankoshow med BankoCarl i Sakskøbing Hallen tiltrækker altid mange.
Foto: Claus Hansen

Lollands-Posten

Erhvervsliv støtter bankoshow i Sakskøbing

Håndboldklubben i Sakskøbing har samlet mere end 1600 gevinster til en værdi af 84.200 kroner til et stort bankospil.
28. september 2019 kl. 06:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Takket være en effektiv og arbejdsom gruppe fra Sakskøbing Slemminge Håndboldklub er det i år lykkedes at besøge 180 erhvervsdrivende for at få opbakning til et kæmpe bankospil i byen.

Det fortæller arrangør Erik Balle, der glæder sig over, at det er lykkedes at få så massiv støtte.

- Det var i sidste øjeblik, for vi har haft rigtigt travlt, da bankoshowet skal være den 30. september i stedet for første mandag i oktober, der plejer at være det normale, så vi har været pressede siger han.

Der bliver med andre ord igen banko i byen med Team Banko Carl, der med rutine og sikker håndtering af showet har ramt et koncept som falder i god smag på Lolland, som Erik Balle også holder meget af.

- Carl har mere end 40 års erfaring så der er en stor sikkerhed på, at intet er tilfældigt, som han siger det skal være: Folkeligt, festligt og fornøjeligt, siger Erik Balle.

I 2019 spilles der om mere end 1600 gevinster til en værdi af kr. 84.200.- og det er der meget stor tilfredshed med i SSHK.

Klubben har som nævnt hatt en stor opbakning fra erhvervslivet og der spilles om rigtigt mange flotte gevinster, som i sidste uge af september kan ses i M. Skottes udstillingslokale på Nykøbingvej.

Der vil igen i år være forsalg af billetter hos Rørbæk Kiosk samt XL Byg i Sakskøbing, hvor en billet kan købes for 60.- kr., ved indgangen vil den koste 70,- kr. Hovedgevinsten vil igen i år være gavekort fra Sakskøbing Handelsstandsforening - og med 1600 gevinster og ca. 720 spillere vil der i gennemsnit være gaver til alle.

Afslutningsspillet vil ske omkring 22.20.

Team Banko Carl går på scenen kl. 19,30 den 30. september, men dørene åbnes allerede kl. 18,00. Sidste år var der udsolgt ca. kl. 19.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE