cookie-og-privatlivspolitik
Der er meget andet end farver i butikken, hvor man også kan finde mange af de samme varer, som man ellers skal lede efter i byggemarkedet, fortæller Sef Asani.
Der er meget andet end farver i butikken, hvor man også kan finde mange af de samme varer, som man ellers skal lede efter i byggemarkedet, fortæller Sef Asani.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Et lavprisbyggemarked hos farvehandleren i Rødby

Home Farver har de senere år lagt konceptet om til at være en lavprisleverandør af såvel byggematerialer som farver. Men det skal ikke være på bekostning af kvaliteten.
15. marts 2019 kl. 11:51 Af Daniel Brøns

Annonce

Hvis man kigger nærmere på priserne hos Home Farver i Rødby, så er der umiddelbart ikke noget, der skræmmer. Eksempelvis koster gulvtæpperne fra 69 kroner og opefter - og så har butikken både gardiner og maling til meget konkurrencedygtige priser, fortæller butikkens ejer Sef Asani, der har overtog byens malerforretning for ti år siden.


Matcher priserne

- Vi har gjort meget ud af at have de ting til de priser, som almindelige borgere bruger i det daglige, og man kan kun overleve, hvis priserne matcher byggemarkederne. Så uanset om man skal have gulvtæpper, maling, kemi til hjemmet, vinylgulve eller solafskærmning, så har vi det hele til rigtig gode priser, siger han og nævner, at de eksempelvis har maling af mærket Gjøco, som han direkte oplever er bedre end de danske mærker.

- Det er 30-40 procent billigere, og så er det bedre, men vi har også de mærker, som de fleste foretrækker, så kunden selv kan bestemme, siger han.

Også inden for solafskærmning har han valgt at satse på det økonomiske. Derfor har de nu fået det tyske mærke Kadeco ind, som han også vurderer er 30-40 procent billigere end de eksklusive mærker, som mange andre forhandlere har i sortimentet.

- Også her vil jeg sige, at kvaliteten faktisk er mindst på højde med de dyrere produkter i markedet, og de har virkelig nogle flotte sortimenter, siger farvehandleren, der dog opfordrer til ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når man vælger lavpris.

- Hvis du køber maling i den allerbilligste prisklasse, så kommer du bare til at male mange gange, inden du er tilfreds, og det holder ikke ret mange år. Den faglige rådgivning får du derfor altid her, og du får også den klare besked, at det ikke altid betaler sig med mærkevarer, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce