cookie-og-privatlivspolitik
Find de små fabeldyr rundt om i samlingerne
Find de små fabeldyr rundt om i samlingerne
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Fabeldyrjagt på museet

I ferien kan børn og barnlige sjæle tage på jagt efter mystiske væsner i udstillingen Museum Obscurum i Nykøbing F, hvor væsener vil være skjult rundt omkring i udstillingen. Her har de gemt sig og har flyttet rundt på forskellige småting.
21. april 2019 kl. 06:47 Af Daniel Brøns

Annonce

Der har være en del rumsteren rundt på Museum Obscurum, hvor børn kan fornøje sig i ferien. Her er bogvæsenerne er sluppet ud og laver rod i systemerne. Opgaven er derfor at hjælpe museet med at finde væsenerne og få styr på udstillingen.

Museum Obscurum i Nykøbing tager udgangspunkt i Cornelius S. C. Rödders enestående samling, hvor fortiden og nutidens mærkelige væsener mødes, og hvor mystiske skabninger måske eller måske ikke eksisterer.

På museet forsøges det at genskabe Cornelius' hjem ved hjælp af dagbøger, optegnelser og skriblerier fra hovedpersonen selv. Her kan man også finde Cornelius' hemmelige samling, den mørke og mere dystre del af hans kuriositetskabinet og lade sig fortrylle af de gådefulde genstande, som er blevet fundet bag den skjulte dør - og møde de løjerlige udstoppede dyr.

Der er gratis adgang til musset for børn under 18. Pris voksne er 50 kroner. Der er ikke åbent den 21. april, men ellers åbent i påskeugen man-fre samt 2. påskedag 10-16. Lørdag den 20. april åbent 10-14.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce