cookie-og-privatlivspolitik
Billedtekst: Vicky Jochumsen, Tasja Vium Bruun og Lise Eduardsen er superglade for samarbejdet i den lille butik.
Billedtekst: Vicky Jochumsen, Tasja Vium Bruun og Lise Eduardsen er superglade for samarbejdet i den lille butik.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Fem år med guld

De første fem år er gået hurtigt for Guldsmedens Værksted, der er vokset fra én til tre personer, og lige nu er det største problem pladsen.
08. april 2019 kl. 07:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Når man brænder for sit fag, så er det også muligt at skabe en forretning ud af det. I hvert tilfælde hvis man hedder Tasja Vium Bruun og er fyldt med energi og virkelyst. På bare fem år har hun omdannet sin enmands-butik i Lollands Centret til en guldsmed med to guldsmede og en ekspedient på deltid.

- Jeg har nydt det fra allerførste dag. Det er skønt at møde kunderne, og det er også herligt, når der først på dagen er roligt og tid til at fordybe mig, siger Tasja, der efter tre år i butikken ikke kunne følge med efterspørgslen længere. Hun tog derfor det store spring og ansatte Lise Eduardsen, der også er guldsmed - og det kompletterer hinanden fantastisk med deres unika-smykker.

- Lise laver mest klassiske smykker i enkle designs, mens jeg er mere til de mere finurlige designs og påfund, siger Tasja, der i butikken har opsat en montre med alle butikkens egne kreaktioner.

- Og faktisk er det vores egne smykker, der sælger bedst. Kunderne vil rigtigt gerne have noget lokalt, siger guldsmeden, der ligesom Lise Eduardsen elsker at tilpasse smykker også - og lave individuelle designs.

- Der kommer mange sjove opgaver ind. En af de mest spændende opgaver kom fra en kunde, der mødte op med en lang række skitser til vielsesringene, som jeg måtte omdanne til 3D, inden jeg kunne gå i gang, siger guldsmeden, der her høstede en tilfreds kunde.
Hun tror på, at det vigtigste ved smykkerne er, at de er lavet med engagement - og meget gerne tilsat lidt højt humør:

- Her i butikken er vi rigtigt gode til at grine og have det sjovt. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og jeg tror, at kunderne kan mærke stemningen, og at det også er derfor, at butikken vokser så meget, at vores eneste udfordring er, at det kunne være fedt med mere plads. Men det er trods alt et luksusproblem, for tingene kører jo rigtigt godt.

Guldsmedens Værksted har masser af tilbud fra den 8. til 14. april. Torsdag den 11. er der desuden bobler og kransekage til dem, der kommer forbi.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce