cookie-og-privatlivspolitik
Ud over de aktiviteter, som museet tager initiativ til, vil der også på Frilandsmuseet være mulighed for at prøve kræfter med en række gamle lege.
Ud over de aktiviteter, som museet tager initiativ til, vil der også på Frilandsmuseet være mulighed for at prøve kræfter med en række gamle lege.
Foto: Ingrid Riis

Lollands-Posten

Ferieaktiviteter for familier

Frilandsmuseet i Maribo er klar til at hjælpe de "ferieramte" familier med aktivitetstilbud i juli.
02. juli 2018 kl. 13:16 Af Henrik Ekberg

Annonce

- Vi har i år valgt at udvide antallet af dage med sommerferieaktiviteter, så de i år både finder sted mandage og onsdage i juli. Vi har derudover også fundet på nogle nye og spændende aktiviteter, som vi glæder os til at lave sammen med alle de ferieramte familier, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

I år har vi også sommerferieaktiviteter for de voksne.

- Sidste år forsøgte vi med mandagsåbent i ferieugerne 26-33, og da vi kunne se, at der var besøgende disse dage, har vi valgt at føre denne udvidelse af åbningstiderne videre i år. Derfor har vi også valgt at lægge den ene af aktivitetsdagene netop om mandagen. Men denne dag er ikke kun for børnene, der er nemlig offentlig omvisning disse mandage, hvor vi tager alle interesserede med rundt og fortæller om livet på landet i gamle dage. For at holde styr på hele månedens forskellige aktiviteter har vi lavet et program, der viser de enkelte dage med deres aktiviteter, siger formidlingsinspektøren.

Første aktivitetsdag er mandag den 2. juli, hvor der klokken 10-13 står "smukke kister & drabelige sværd" på programmet. Her kan du - mod et gebyr - udsmykke din egen kiste, som man gjorde i gamle dage eller fremstille et drabeligt sværd.

Samme dag klokken 14-15 er der offentlig omvisning, som er inkluderet i entréen.

Onsdag den

4. juli klokken 10-13 er der "Tøj som i gamle dage" på programmet. Her kan man få svar på, hvordan man lavede man tøj i gamle dage, og hvordan man egentlig gik klædt. Der vil også være sjove aktiviteter.

I de efterfølgende uger vil temaerne om mandagen blandt andet være: Naturens kriblekrabledyr,sæbebobler & skattejagt, byg dit eget bondehus og smør på brødet..KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE