cookie-og-privatlivspolitik
Takket være deres far, Martin Nielsen, har William og Malou mulighed for at boltre sig i DUI-aktiviteter.
Takket være deres far, Martin Nielsen, har William og Malou mulighed for at boltre sig i DUI-aktiviteter.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Fik 48 nye medlemmer på et år

DUI i Holeby har trodset årtiers kamp for at holde på medlemmerne og har hentet 48 nye medlemmer på et år.
03. november 2018 kl. 12:19 Af Henning Kørvel

Annonce

Holeby har trodset et årtis kamp for at holde på medlemmerne i DUI. I afdelingens ene leveår, der startede 28. oktober 2017, har afdelingen fået intet færre end 48 nye medlemmer.

- Der var gymnastik her om vinteren, og så var der legedag i hallen, men kun for dem, der var startet i skole. Min søn var fire år på det tidspunkt, så han måtte ikke komme med. Derfor sagde jeg, at vi starter selv noget, hvor alle er velkomne uden aldersgrænser, siger Martin Nielsen, formand for DUI, der først hed Holeby, men nu DUI Lolland.

Antallet af lokalafdelinger i DUI er ellers raslet ned i de seneste 10 år, fordi hver anden lokalforening er forsvundet fra landkortet, og målt på betalende medlemmer svarer det til, at hvert fjerde medlem har forladt DUI siden 2007.

Det er ikke enestående. En undersøgelse fra RUC viser, at unge har et meget begrænset aktivitetsniveau i foreningelivet i dag.

Martin Nielsen mener, at der er en helt bestemt årsag til succesen i Holeby.

- Jeg konkurrerer nemlig med en ansat i hovedforbundet, der fik 150 nye medlemmer på et år, og det vil jeg gerne slå, og der er derfor lidt at se op til, mener han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce