cookie-og-privatlivspolitik
Det er superhyggeligt at spille billard, og man kan spille mod andre, der er dygtigere.
Det er superhyggeligt at spille billard, og man kan spille mod andre, der er dygtigere.
Foto: Arkivfoto: Claus Hansen

Lollands-Posten

Find dit billard handicap

Uanset om du er god eller dårlig til billard, så er det som i golf. Man får et handicap, og så kan man spille med alle, og den 4. og 5. februar kan du prøve sporten i Maribo Hallerne.
30. januar 2020 kl. 03:27 Af Daniel Brøns

Annonce

Billardklubben Maribo har p.t. 44 billardspillere. Langt de fleste er i alderen over 60 og mænd, men der er faktisk også tre kvindelige spillere.

Som spiller kan man vælge kun at spille internt i klubben. Man kan også vælge at deltage i eksterne turneringer, fortæller klubbens Jørgen Bræder, der synes, at det er en fantastisk sport, fordi man får et handicap - som kaldes en "distance".

- Så kan man jo på en god dag jo nemt vinde over en mester, der har en dårlig dag, siger Jørgen Brædder, der er en af de 23 af klubbens medlemmer, der er med i de eksterne turneringer, og derfor kører rundt og spille weekendend ind imellem.

Klubben spiller under Den Danske Billard Union med et hold i 3. division, 3 hold i en oldboys turnering og 2 hold i en 3 mands turnering.

Det er fortrinsvis keglebillard, der spilles i klubben på internationale borde. Enkelte spiller carambole billard. Vil du opleve klubben, så mød op i kælderen under Maribo Hallerne til åbent hus tirsdag d. 4. februar fra kl. 1900-2100 og onsdag d. 5. februar fra kl. 1400-1700.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE