cookie-og-privatlivspolitik
Karina Fredensborg vil gerne invitere flest muligt indenfor - men der er pladsmangel - og mangel på økonomi til soloundervisning.
Karina Fredensborg vil gerne invitere flest muligt indenfor - men der er pladsmangel - og mangel på økonomi til soloundervisning.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Fleksibel undervisning på musikskolen

Lolland Musikskole fortæller, at der lige nu er godt gang i tilmeldingerne til næste år. Ener man på venteliste, så er der andre muligheder.
16. juni 2019 kl. 05:22 Af Daniel Brøns

Annonce

- Vi har 300 soloelever, men har i alt omkring 2000 aktivitets elever, der på forskellig vis er tilknyttet skolen, så vil man synge i kor eller spille i band, så har vi mange andre tilbud, siger skolens leder Karina Fredensborg, der fortæller, at skolen vil tilbyde en slags "coach" til bands, der ikke har en bestemt undervisningsdag.

- De booker i stedet en time hos en af vores erfarne lærere, der så kommer ud og giver feedback og idéer. Vi har også et studie, som alle er velkommen til at bruge, selv om man ikke er elev på Musikskolen, ligesom vi har et JAM-hold, som også er åbent for alle, siger hun.

Skolen indbyder også ventelisteeleverne til en temadag ind imellem, hvor de kan opleve skolen og få en enkel dags undervisning - og inspiration til at øve videre derhjemme. Samt naturligvis få nye kontaktakter.

- Vi håber på, at det er med til at holde dem til ilden med det musikalske og måske få lyst til at bruge skolens åbne faciliteter, siger Karina Fredensborg, der gerne ser, at musikerne mødes på skolen for at udvikle netværk og deres evner.


Mangler plads

Den største udfordring for skolen i Maribo er lige nu pladsmangel. Derfor må mange bands øve andre steder i byen, men de kommer ofte på skolen, hvor der også er adgang til et fælles miljø i foyeren med instrumenter og et musikstudie, der er medvirkende til at gøre skolen til en central katalysator for musiklivet på Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE