cookie-og-privatlivspolitik
Claus Møller er glad for logoet, der nu pryder butikken, der nu har fået en skarpere profilering i forhold til Panasonic.

2

Billeder

Claus Møller er glad for logoet, der nu pryder butikken, der nu har fået en skarpere profilering i forhold til Panasonic.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Flere skarpe tilbud til ægte Panasonic-entusiaster

Studio 27 har i mange år været rigtigt glade for at forhandle Panasonic, som centeret har meget specialviden omkring. Men nu skal Panasonic-kunderne forkæles endnu mere med flere tilbud og bedre lokal service.
04. januar 2019 kl. 11:17 Af Daniel Brøns

Annonce

Studio 27 er i Maribo kendt for at være butikken, hvor man kan få alt inden for elektronik, og hvor de kan reparere alt - også din mobiltelefon, når glasset bliver ødelagt.

Alt det gælder fortsat, selv om butikken fremover vil markedsføre sig mere massivt på Panasonic og knytte de faste Panasonic-fans tættere til sig. Som butikkens ene medejer Claus Møller siger:

- Kunderne vil primært mærke, at vi får adgang til nogle lidt skarpere tilbud, og så vil vi være endnu skarpere til at servicere de kunder, der køber Panasonic, siger han og fortæller, at kunder, der bestiller Panasonic online fra butikkens forhandlerside fremover vil kunne hente varerne i butikken. Konkret vil borgerne i Maribo måske også opleve, at de lidt oftere vil modtage Panasonic-kataloger fra Studio 27, som de kan lade sig inspirere af.


Høj Kvalitet

At Studio 27 er så glad for Panasonic skyldes især, at kvaliteten er rigtig god, fortæller Claus Møller:

- I dag er meget forbrugerelektronik udelukkende lavet med det formål at kunne sælge det billigt. Men for få hundrede kroner ekstra kan man bygge noget, der kan holde i længere tid, siger butiksejeren, der også er stor fan af billedkvaliteten og lydkvaliteten i produkterne, som han synes er ekstremt god.


Prøv selv

Og tror man ham ikke er svaret:

- Man kan bare komme ind i butikken og spørge. Så giver vi meget gerne en demonstration. Der er altså forskel, og glæder mange sig over at have et mærkevareprodukt, der spiller sammen med andre enheder af samme mærke - og som de kan få rådgivning omkring lokalt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce