cookie-og-privatlivspolitik
De rå omgivelser i stueetagen bliver nu suppleret med to store lokaler på første sal, hvor der er almindelige maskiner til dem, der ikke er til vægtløftning i den tunge ende.
De rå omgivelser i stueetagen bliver nu suppleret med to store lokaler på første sal, hvor der er almindelige maskiner til dem, der ikke er til vægtløftning i den tunge ende.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Flex Gym for motionister

Hos Flex Gym har de siden åbningen i maj opdaget, at mange kvinder og motionister holder af stedet. Derfor udvides nu med en "pæn" afdeling på første sal.
01. december 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Da Jørgen Madsen i maj åbnede Flex Gym havde han aldrig forestillet sig, at de rå omgivelser kunne tiltrække så mange mennesker. Hans mål var at vokse stille og roligt, men allerede nu har det været nødvendigt at indrette et motionsrum på første sal til de almindelige motionister. En gymnastiksal er også på vej.

- Faktisk er de fleste af brugerne i dag kvinder, og vi har rigtigt mange jævne motionister, for folk kan simpelthen bare godt lide omgivelserne og den gode stemning, siger Jørgen Madsen, der siden åbningen har været nødt til at investere i et kodesystem til døren, da antallet af medlemmer blev for mange.

- Man kan godt styre 20 nøgler, men når der er over 200, så bliver det pludselig svært, så nu er vi bedre gearet til fremtiden, siger ejeren, der har et fleksibelt koncept uden indmeldelsesgebyrer. Man kan også melde sig ud de første 15 dage i hver måned - også selv om det sker på mail.

Han er også på vej med en "battle zone" bag bygningen. Det bliver dog først til sommer, når det er muligt at bygge udendørs igen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce