cookie-og-privatlivspolitik
Der skal være rå vægge og en enkel stil - med servering af mad og vin af høj kvalitet.

6

Billeder

Der skal være rå vægge og en enkel stil - med servering af mad og vin af høj kvalitet.
Foto: Art Design/tegning

Lollands-Posten

Flot café på vej til Torvet

En ny vincafé med bager kommer snart på Torvet i Maribo.
18. juli 2019 kl. 05:21 Af Daniel Brøns

Hvad skal der mon ske i det lokale på Torvet, der tidligere husede Lollands EDB? Spørgsmålet har stået i luften i alt for lang tid, men nu har et par erhvervsdrivende besluttet at slå sig sammen og få noget ud af den gode beliggenhed. De to partnere bliver medejer af vinforretningen 2010 Vin og Velsmag Ebbe Frahm samt bageren Marc Pabst. Marc har allerede butik i den anden ende af Torvet, mens Ebbe Frahm har sin butik helt ude på den anden side af stationen.

De er ifølge Folketidende overbeviste om, at de kan få rigtigt meget ud af at samarbejde om at skabe noget stort på Torvet med fokus på smagsoplevelse i en eksklusiv og kvalitetsbevidst atmosfære.

For Marc Pabst har motivationen især været at få et sted, hvor man virkelig kan gøre noget ud af præsentationen af hans produkter - et sted, hvor gæsterne også kan sætte sig og nyde dem. Og det passer jo meget godt med, at Ebbe Frahm kan få et udstillingsvindue med mulighed for at smage vin i centrum.

Den ambitiøse café - med fortovscafé skal også godkendes af kommunen, så der kan åbnes 1. november.

Konkret åbner en ny café med navnet "Vin&Brød", ligesom der kommer et brødudsalg i den ene ende af butikken. Personalet flytter med over, forsikrer Marc Pabst.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE

ANNONCE