cookie-og-privatlivspolitik
Second Line under deres koncert ved Femø Jazz 2017.
Second Line under deres koncert ved Femø Jazz 2017.
Foto: Femø jazz

Lollands-Posten

Første navn til Femø Jazz

Til sommer fejrer festivalen på Femø 50 års jubilæum. Første bandnavn er allerede klar, og billetsalget er netop skudt i gang.
17. december 2018 kl. 06:14 Af Lisbet Rasmussen

Annonce
FAKTA

15. august 1970 fragtede den gamle Femøsund første gang glade jazzgæster til den lille ø i Smålandshavet. Til sommer kan Femø Jazz Festival fejre sit 50 års jubilæum, og festivalen er dermed Danmarks ældste musikfestival med overnatning. Inspirationen kom fra den amerikanske festival i Woodstock, der opstod i 1969.

Efter generalforsamling i november er den nye bestyrelse på seks personer med Jørgen Vad i spidsen, og han glæder sig:

- Det er fantastisk, at Femø Jazz Festival nu kan fejre 50 år på bagen. Jeg var med som medarbejder første gang i 1995, og jeg har mødt min kone på festivalen, så man kan sige, jeg har et helt særligt forhold til festivalen. Jeg glæder mig til at fejre jubilæet sammen med alle gæster, frivillige og musikere til sommer, siger Jørgen Vad.

Første band er allerede klar til at indtage teltet på engen på Femø. Second Line Jazzband fra Gøteborg er et af Europas mest populære traditionelle jazzbands, og de er veteraner på Femø. De spillede sidste gang på øen i 2017, hvor dansegulvet foran scenen var fyldt. De svenske musikere, hvor størstedelen har spillet sammen siden 1989, er klar til endnu engang at give den gas på Femø.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce