cookie-og-privatlivspolitik
Holger Schou Rasmussen slog fast, at det er vigtigt at have et udbud af blandede boliger.
Holger Schou Rasmussen slog fast, at det er vigtigt at have et udbud af blandede boliger.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Fokus på almene boliger

I anledning af Boligkontoret Danmarks 70-års jubilæum blev der sat fokus på almene boligers rolle i lokalsamfundet.
05. november 2018 kl. 12:20 Af Henning Kørvel

Annonce

I anledning af Boligkontoret Danmarks 70 års jubilæum havde boligadministrationen sammen med de lokale boligselskaber inviteret Lollands borgmester Holger S. Rasmussen, Næstveds borgmester Carsten Rasmussen, Guldborgsunds viceborgmester Bo Abildgaard og fremtidsforsker Jesper Bo Jensen til debat om de almene boligers betydning for lokalsamfundene på Landsbyen i Våbensted..

- Vi hører hele tiden, at vi ikke må renovere mere, end at vi kan holde huslejen i ro, og vi skal have nogle billige huslejer. Så mener I, at vi skal holde huslejen nede ved at renovere mindre?", spurgte Jonna Lund Hansen, næstformand for Nakskov Almene Boligselskab.

Borgmester Holger Schou Rasmussen (A), Lolland, påpegede, at der er behov for ikke kun at fokusere på at holde huslejen nede, men også at skabe rammer for blandede boliger:

- På Lolland-Falster har vi de billigste almene boliger i landet, og hvis I forventer, at vi skal sætte priserne yderligere ned, bliver det ikke nødvendigvis lykkeligt for et boligområde, hvis alle mennesker der bor der er på overførselsindkomst, fastslog Holger Schou Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce