cookie-og-privatlivspolitik
Balletten Don Quixote vises i en transmission fra Royal Opera House i London.
Balletten Don Quixote vises i en transmission fra Royal Opera House i London.
Foto: pr

Lollands-Posten

Forår med opera og ballet i Søllested Bio og Kulturhus

Forårssæsonen 2019 for opera og ballet i Søllested Bio og Kulturhus
31. december 2018 kl. 13:52 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Så er Søllested Bio og Kulturhus klar til at præsentere de fem forestillinger i den kommende sæson. Der er er tale om en god blanding af elskede klassikere og et par af de lidt mere sjældent viste forestillinger herhjemme.

30. januar åbner sæsonen med en live transmission fra Royal Opera House i London af Verdi´s La Traviata om kurtisanen, der ofrer alt for kærligheden.

19. februar følger balletten Don Quixote, som er en af ballethistoriens mest underholdende fortællinger, fyldt med charmerende sydlandsk romantik, varmblodige kvinder, smældende kastagnetter og gnistrende dans. Denne forestilling er også live fra London.

Richard Strauss´ opera Ariadne på Naxos er på programmet 12. marts i en optagelse med Wiener Filharmonikerne fra Salzburg Festivalen. Denne opera er uropført i 1912, og optagelsen er fra en storslået forestilling fra 100 års jubilæet i 2012.

30. april transmitteres endnu engang live fra London. Denne gang skal vi tilbage til 1870´ernes dekadence og elegance i Paris i Gounods opera, der delvist bygger på Goethes karakter af samme navn.

Sæsonen slutter med endnu en omgang Verdi. Her vises en optagelse fra april 2018 fra Royal Opera House i London af forestillingen La forza del destino, som betyder skæbnens magt. Leonora forelsker sig i Don Alvaro, men da hendes far forbyder ægteskabet imellem dem, kickstarter en fatal ulykke et tragisk drama om besættelse og hævn. I hovedrollerne kan publikum glæde sig til verdensstjernerne Anne Netrebko og Jonas Kaufmann. Vel mødt til endnu en spændende og varieret sæson i Søllested Bio og Kulturhus.

Som vanligt kan man til de to første forestillinger købe en rabatkupon til 50 kroner. Denne rabatkupon giver 20 procents rabat på forårets forestillinger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce