cookie-og-privatlivspolitik
Jens Smærup Sørensen kommer til Maribo.
Jens Smærup Sørensen kommer til Maribo.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Forfatterbesøg i Sognets Hus

Tirsdag d. 19. marts klokken kommer forfatteren Jens Smærup og fortæller om sit liv og erindringer. Han er blandt andet kendt for sine digtdamlinger, romaner, skuespil og esseys.




13. marts 2019 kl. 09:49 Af Daniel Brøns

Annonce

Med udgangspunkt i sin anmelderroste selvbiografi fra 2018 fortæller Jens Smærup Sørensen om sit eget liv og de erfaringer, han har gjort undervejs. Fortællingen begynder i barndomsårene på landet og slutter med Sørensens nuværende ståsted som forfatter, ægtemand og far.

I foredraget giver Jens Smærup Sørensen sit perspektiv på Danmarks udvikling fra sidst i 1940'erne helt frem til i dag - hvor der er sket store og små forandringer i forhold til livet på landet, stormfulde ægteskaber, kønsroller i bås, dialekter og livet som forfatter.

Jens Smærup Sørensen er født 1946 i Staun ved Nibe og er uddannet cand.phil. i dansk ved Aarhus Universitet. Han debuterede som forfatter i 1971 med digtsamlingen Udvikling i fremtiden. Siden er fulgt adskillige romaner, noveller, børnebøger, radiospil, skuespil og essays. Særligt bemærket blev romanen Mærkedage (2007). For den modtog Jens Smærup tre af Danmarks største litteraturpriser: De Gyldne Laurbær, Weekendavisen Litteraturpris og DR Romanprisen.  I 2010 fulgte romanen Phase. I 2012 kom "Hjertet slår og slår", "senere Feriebørn" i 2015. Selvbiografien "Jens" udkom september 2018.

Billetter á 60,- kr. kan bestilles på lollandbib.dk



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce