cookie-og-privatlivspolitik
Oplev fugletårnet ved Lyttesholm, Hyllekrog.

2

Billeder

Oplev fugletårnet ved Lyttesholm, Hyllekrog.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Fugletræk for hele familien

Der er masser af fuglearrangementer på det sydlige Lolland her i fuglenes træktid og alle naturelskere er velkomne til at komme med til at ringmærke, observere og lære en masse. Hele familien er velkommen.
16. oktober 2019 kl. 08:53 Af Daniel Brøns

Annonce

Første arrangement foregår onsdag 16.oktober klokken 10-14, hvor du kan være med til at løse opgaver og tage på guidede ture i området ved Lyttesholm. Kig også op i Fugleværnsfondens fugletårn, hvor ornitologer med kikkerter vil fortæller mere. Der vil også være ringmærkning af småfugle ved Bilitze Mølle ved Benny Steinmeyer - og Snobrød over bål ved shelterne. Der kan købes kaffe og kage samt drikkevarer på Lyttesholm.

Søndag 20.oktober 10-13 er der Rovfugletur hvor naturvejleder Uffe Nielsen guider en tur rundt i området og fortæller om rovfugle og småfugle. Vi er midt i sæsonen for fugletrækket, så der vil sikkert være mange rovfugle og andre trækfugle at se.

Der kan købes kaffe og drikkevarer på Lyttesholm.

Onsdag 23. oktober 2019 kl. 10 - 15 bliver det lidt mere fagligt nørdet med en rovfugletur med egen madpakke, hvor man følger rovfugletrækket over Saksfjed-Hyllekrog. Der bliver også tid til lidt kratlusk i Saksfjed.

Området hører til blandt Skandinaviens bedste steder, hvis man vil opleve efterårets imponerende rovfugletræk.

Rovfugletrækket er fascinerende, med mange musvåger, glenter, kærhøge, spurvehøge og falke.

Desuden er der i oktober måned også meget store flokke af trækkende og rastende duer, finker og drosler.

Mødested: Lyttesholm Naturcenter, Lyttesholmvej 4A, 4970 Rødby.

Hør mere hos naturvejleder Jørn Dyhrberg Larsen på 30346242 eller mød bare op og få en oplevelse med de andre deltagere - og tag gerne familien og kaffekurven med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE