cookie-og-privatlivspolitik
Finn Nielsen med nogle af de flotte varer.
Finn Nielsen med nogle af de flotte varer.
Foto: Anders Bang Hansen

Lollands-Posten

Fyrværkeri fra Sankt Hans festen fås i Maribo

Hos Fri BikeShop i Maribo kan man nu købe fyrværkeri fra Dragon Fireworks, der også stod for fyrvækeriet ved Sankt Hans i Maribo. Og så kan man se fyrværkeriet på nettet inden køb.
25. december 2018 kl. 13:41 Af Daniel Brøns

Annonce

Har du ikke allerede set, hvad Dragon Fireworks kan levere til Sankt Hans, så kan man nu få muligheden for at prøve det derhjemme. Fri BikeShop i Maribo forhandler nemlig hele sortimentet fra fabrikken, der har hovedkontor i Fensmark.

Og Finn Nielsen fra Fri BikeShop fortæller, at det er populære sager, som han har på lager:
- Vi har alt fra de helt små sortimenter til de store batterier, og så foregår ekspeditionen inde i butikken, så man ikke skal stå i et telt og fryse, siger han og oplyser, at brandsikkerheden dog betyder, at man først får sit køb udleveret udenfor butikken.

- Og vil man tjekke det ud, så findes video af det hele på Dragons hjemmeside, fortæller han og oplyser, at der er udvidede åbningstider - og at sidste chance er den 31. hvor der er åbent til klokken 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce