cookie-og-privatlivspolitik
Alle kan gå sig til en gratis hjertestarter ved at samle ind til Hjerteforeningen.
Alle kan gå sig til en gratis hjertestarter ved at samle ind til Hjerteforeningen.
Foto: Presse

Lollands-Posten

Gå jer til en hjertestarter

Hjerteforeningens indsamling næste år er dedikeret til hjertestartere.
23. april 2019 kl. 15:26 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Alle kan gå sig til en gratis hjertestarter, når Hjerteforeningen 28. april 2019 gør landsindsamling til en Landsuddeling.

De indsamlede midler går nemlig ubeskåret til at give danskerne hjertestartere. Fordi hjertestartere redder liv, og fordi hvert sekund tæller, når hjertet stopper.

Konceptet for Landsuddelingen er enkel:

Saml en gruppe, der vil gå mindst 15 ruter. Derefter modtager gruppen en gratis hjertestarter, som gruppen selv kan beslutte, hvor skal hænge.

Kommer der ikke penge nok i gruppens indsamlingshjerter, dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud, bliver der delt endnu flere hjertestartere ud.

Med det nye initiativ kan alle gøre en forskel i lokalområdet, så det bliver et mere trygt sted at bo.

- Vi ved, at hjertestartere redder liv, og vi ved, at hjertestartere skal være placeret tæt på det sted, hvor hjertestoppet finder sted, for at hjertestarteren bliver hentet og har effekt. Hver dag bliver 11 personer ramt - fædre, mødre, søstre, brødre og bedsteforældre - af hjertestop uden for hospital. Mange af dem kan med en hurtig indsats reddes tilbage til et godt liv, siger Anne Kaltoft, direktør i Hjerteforeningen.

Læs mere på: https://landsuddeling.dk/


Med det nye initiativ kan alle gøre en forskel i lokalområdet, så det bliver et mere trygt sted at bo. Med det nye initiativ kan alle gøre en forskel i lokalområdet, så det bliver et mere trygt sted at bo.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE