cookie-og-privatlivspolitik
Onsdagsmarkedet kom flot i gang med høj sol, masser af handel, lopper, mere musik end sidste år og børnesang. Næste onsdag bliver alt dette også tillagt opvisning af to foreninger.
Onsdagsmarkedet kom flot i gang med høj sol, masser af handel, lopper, mere musik end sidste år og børnesang. Næste onsdag bliver alt dette også tillagt opvisning af to foreninger.
Foto: Henrik Ekberg

Lollands-Posten

Godt begyndt...

Sidste onsdag tog Maribo Handel hul på sæson 2 med Onsdagsmarked i skolernes sommerferie.
10. juli 2018 kl. 14:30 Af Henrik Ekberg

Annonce

Og aktiviteten fortsatte, hvor den slap i fjor - med masser af aktivitet i et vejr, der passede flot til stemningen af det store "sydlandske marked".

Inden dette års onsdagsmarkeder blev officielt åbnet af handlens formand Birger Christensen og borgmester Holger Schou Rasmussen klokken 10.30, blev den hele sunget hyggeligt i gang af "Børnebakkens børnekor" og dagplejerne. Det skete på scenen foran et torv fuld af børn og voksne.

Holger Schou Rasmussen glædede sig over at hele byens forretningsliv bakker op om onsdagsmarkederne, som han håber bliver et tilbagevendende arrangementet i mange år fremover.

Borgmesteren så også frem til, at de øgede turisme i lokalområdet vil sætte yderligere skub i markedet.

Og så var der gratis is til alle børn i Torvegrillen, inden onsdagsmarkedernes faste familieunderholder Hr. Plys tog over med det familieshow, som han vil underholde med på alle de 6 onsdagsmarkeder klokken 10.30 og 12.

Birger Christensen glæder sig over åbningen og forløbet af årets første Onsdagsmarked.

- Der var rigtig mange på til åbningen. Og i det hele taget mange i byen. især først på dagen. Det tyndede lidt ud ved 14-tiden, formentlig på grund af varmen. Jeg har fået mange tilfredse tilbagemeldinger fra de handlende og vi har fået en fin start på Onsdagmarkederne, lyder det fra en tilfreds formand for Maribo Handel.

Læs mere - også om næste uges marked - og se flere billeder på side 8.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce