cookie-og-privatlivspolitik
I rollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses Steve Coogan og John C. Reilly.
I rollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses Steve Coogan og John C. Reilly.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Gøg og Gokke i Søllested

Danmarkspremiere i Søllested Bio på filmen "Gøg og Gokke", hvor man møder de lidt aldrende Oliver Hardy og Stan Laurel.
28. april 2019 kl. 05:26 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Filmen "Gøg & Gokke" handler om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin.

Det er dog ikke kun deres fascinerende og tryllebindende komiske talenter, filmens instruktør Jon S. Baird har valgt at fokusere på, men årene efter de to komikeres imponerende karriere.

Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne.

Desuden går touren ikke helt som ønsket, og da også snart helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, er spørgsmålet om denne rejse vil blive Stan og Laurels svanesang?

I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og John C. Reilly.

Begge skuespillere har tidligere prøvet kræfter med både de komiske og dramatiske roller, og forstår sig glimrende på genrerne.

"Gøg og Gogge" har danmarkspremiere torsdag 25. april klokken 19.30, og spiller indtil 1. maj, fra tirsdag 30. april både klokken 17 og 19.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE