cookie-og-privatlivspolitik
Butikkerne i Maribo er kendt for at give en god service og et smil med på vejen. Her er det Tøjeksperten.
Butikkerne i Maribo er kendt for at give en god service og et smil med på vejen. Her er det Tøjeksperten.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Gør et kup på søndag til fællesåbent i Maribo

På søndag den 7. juli holder alle butikkerne i Maribo Handel søndagsåbent fra 10 til 15. Mange af butikkerne har allerede startet udsalg - med store rabatter.
01. juli 2019 kl. 09:41 Af Daniel Brøns

Annonce

Hvornår har man egentlig sådan rigtig tid til at gå ud og bare shoppe og slappe af med familien eller vennerne? Svaret for mange i en travl hverdag er - meget sjældent.

Det er en af årsagerne til, at butikkerne i Maribo Handel holder søndagsåbent med mellemrum for at give alle en chance for at slappe af en søndag og give sig god tid til bare at se på lækre ting, måske købe en is på Torvet - eller få sig en frokost i en af byens mange spisesteder.

Den helt store fordel ved at dukke op netop på søndag er i øvrigt, at mange af butikkerne netop den dag starter udsalg - eller har startet udsalget få dage forinden. Og har de ikke udsalg, så har de tænkt over, at der skal være nogle supergode tilbud til dem, der kommer forbi.

Og er der tid til det, kan man jo samtidig benytte lejligheden til at få en hyggedag ud af omgivelserne ved Maribo Sø med Frilandsmuseet, Restauranterne ved søerne, Domkirken, Minibyen og de hyggelige gader i den gamle bydel.

Dagen kan så passende afsluttes enten på en restaurant i byen - eller hjemme, hvor man kan glæde sig over alle de gode kup, der er gjort i løbet af dagen. Med sommeren og måske også sommerferieplanerne i maven.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce