cookie-og-privatlivspolitik
Også på Lolland Musikskole er Grand Prix populært. Billedet her er fra et nyligt afholdt Grand Prix, hvor hele ni modige bands var på scenen.
Også på Lolland Musikskole er Grand Prix populært. Billedet her er fra et nyligt afholdt Grand Prix, hvor hele ni modige bands var på scenen.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Grand Prix hylder sangskrivere

Når der den 21. marts bliver Nærvær-koncert på Saxkjøbing Hotel, bliver det samtidig finalen på en stor Melodi Grand Prix, som netop er blevet lanceret.
17. december 2019 kl. 05:30 Af Daniel Brøns

Annonce

Lolland-Falster Lovestorm og arrangørerne af Nærvær Festivalen har i disse dage sat jagten ind på talenter, der kan forfatte sange til festivalens Melodi Grand Prix. Og alle kan byde ind, siger festivalens musikansvarlige Anders Ørsager, der er ansat på MGK Sjælland.

- Vi vil gerne have, at endnu flere oplever glæden ved at forfatte musik, siger han og fortæller, at målgruppen er meget bred.

- Vi er åbne over for såvel amatører og de lidt mere erfarne, siger den musikansvarlige, der også gerne ser et bredt udvalg af genrer til sangen, som får æren at kalde sig "Årets Lovestorm". Sangen må ikke være længere end fire minutter - og der skal være en tekst på. Men det behøver ikke at være på dansk, og man behøver ikke at synge sangen selv.

- Og så må sangen ikke tidligere have været udgivet, siger Anders Ørsager, der gerne vil høre fra interesserede - også selv om de ikke er klar endnu - og har brug for hjælp.

- Det kan jo være at der er nogle tekst-skrivere, der mangler en, som kan hjælpe med musikken, siger han.

Dommerne i konkurrencen bliver følgerne på Lolland-Falster Lovestorms facebookside, som stemmer tre sange ind på Saxkjøbing Hotel. 

Man kan tilmelde sig ved at sende sit materiale til lovestormmgp@gmail.com. Og vil man have hjælp til at komme videre med sit projekt, kan man kontakte Anders på anders.naervaer@gmail.com. Sangene skal gerne være færdige senest 21. januar, hvis man skal nå at være med. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE