cookie-og-privatlivspolitik
Knuthenborg Safaripark er en af de aktiviteter, som man kan bruge sin ferie på.
Knuthenborg Safaripark er en af de aktiviteter, som man kan bruge sin ferie på.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Gratis efterårsferie

I denne avis kan du blandt andet finde omtale af ferieaktiviteterne på Stiftsmuseet, Museumsbanen og Frilandsmuseet. Meget af det er gratis, og her er et par yderligere tip til gratis fornøjelser - nogle betalt af sponsorer.
12. oktober 2019 kl. 06:57 Af Daniel Brøns

Annonce

Mandag d. 14. oktober er der gratis adgang i svømmehallen i Maribo fra 10-14

Tirsdag den 15. oktober klokken 13-15 er der Børnebanko hos 3F Lolland, der er parat med fine præmier og gratis billetter til de første 80, der henter dem på Østergade 29. Kaffe og kage er gratis, og forældre og bedsteforældre også.

Skal man med Museumsbanen i ferien, hjælper Dansk Metal, der har købt en masse billetter. De skal bare hentes på Brovejen 35 - så længe lager haves.

Endelig giver FOA e tur til Knuthenborg onsdag den 16. med agang klokken 10 fra Maribo Torv og bus tilbage til Maribo kl. 14:30. TIlmelding inden 11. oktober 2019. Voksne skal dog betale entre på 230, hvis de vil med.

Og har du gammelt legetøj, er der Børneloppemarked lørdag på torvet kl. 10.00. Mød bare op.

Bor du sydpå, så er det måske værd at se infocenter Femern, der er åbent mandag og onsdag kl. 12.00 - 16.00

Husk det øvrige, som altid er gratis: Legepladser, Petanquebanen, Krolfbanen, boldbaner, freesbee og meget, meget andet.

Endelig er det gratis at hygge i naturen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE