cookie-og-privatlivspolitik
Ronald Åkerlund præsenterer her et plissé-gardin, der kan tilpasses efter selv skrå vinduer. Et speciale, som ikke mange producenter kan levere.
Ronald Åkerlund præsenterer her et plissé-gardin, der kan tilpasses efter selv skrå vinduer. Et speciale, som ikke mange producenter kan levere.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Gratis opsætning af gardinerne

Hos Jarvig Møbler har de nu besluttet at sætte gang i en ny gardinservice. Planen er at køre ud til kunderne i hele den sydøstlige del af Danmark og levere solafskærmning af mærket Faber. Almindelige gardiner er der ikke så meget salg i, så det fås ikke i sortimentet.
20. marts 2019 kl. 10:35 Af Daniel Brøns

Annonce

Solafskærmning er bedst, når den er skræddersyet til selv de skæveste formater, og lige nu er der 15 procent i introrabat hos Jarvig Møbler, der gerne kører ud helt gratis i marts og april.

Opsætning, kørsel og opmåling er gratis i perioden, og vil man lige orientere sig først, har Jarvig i Maribo netop opsat en række demo-standere i butikken, så man kan se alle de nye typer af solafskærmning, der er fra danske Faber.

I afdelingen i Ullerslev er Faber desuden også rykket ind med vareprøver - dog uden den store stand som i maribo. Den nye "gardinbus" har rullegardiner, persienner, plissé-gardiner, gardiner til Velux-vinduer og meget andet.

Kun almindelige stofgardiner føres ikke i sortimentet. Det bliver butikkens Ronald Åkerlund, der kommer til at køre rundt i hele den sydøstlige den af Danmark, og har man behov for en ny tilpasset lænestol, så kan han også tage det med i bilen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce