cookie-og-privatlivspolitik
Så er der grønt lys for bilerne, der kører ved afkørsel 48. Der er også grønt lys for fodgængerne over vejen til det nye erhvervsområde. Men indtil videre er der ikke den store risiko ved at krydse over for rødt.
Så er der grønt lys for bilerne, der kører ved afkørsel 48. Der er også grønt lys for fodgængerne over vejen til det nye erhvervsområde. Men indtil videre er der ikke den store risiko ved at krydse over for rødt.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Grønt lys ved den nye erhvervspark

Ved Vestre Landevej og rampen fra Sydmotorvejen er krydset ændret til et signalreguleret kryds og udbygget med svingbaner. Krydset er klar til trafik og skal støtte udviklingen af Lolland Kommunes nye erhvervsområde.
03. januar 2019 kl. 11:17

Annonce

Vejdirektoratet har nu ombygget krydset mellem Vestre Landevej og den nordlige til- og frakørsel til Sydmotorvejen, så der er signalregulering og svingbaner i begge retninger på Vestre Landevej - samt fra rampen fra Sydmotorvejen. En ny adgangsvej til Lolland Kommunes nye erhvervsområde er også etableret.

- Infrastrukturen er på plads, adgangsvejen er anlagt, og krydset er udvidet med svingbaner på Vestre Landevej, så trafikken kan glide let. Vi er dog ikke helt færdige endnu, da vi blandt andet mangler asfaltbelægninger i hellerne. Det får vi klaret i januar, hvis vejret er til det, og når foråret er over os, kommer vi tilbage og lægger slidlag på vejen, siger projektleder i Vejdirektoratet, Bjørn Eriksen.

Det nye kryds vil støtte den kommende udvikling af et stort erhvervsområde, som kommunen har arbejdet på siden august, og som krydset er en vigtig del af. De sidste færdiggørelsesarbejder mangler dog fortsat, ligesom asfaltbelægninger i hellerne mangler. De vil blive udført i januar 2019.

De sidste slidlagsarbejder bliver først udført i foråret 2019, når vejret er blevet varmere. Vejdirektoratet står for anlægget, der er finansieret af Lolland Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE