cookie-og-privatlivspolitik
Det er spændende at opleve de mange heste klare de svære udfordringer på banerne. Og så er der mulighed for at få en vogntur, kaffe og kage - og se de smukke dyr.
Det er spændende at opleve de mange heste klare de svære udfordringer på banerne. Og så er der mulighed for at få en vogntur, kaffe og kage - og se de smukke dyr.
Foto: Jan Knudsen

Lollands-Posten

Hestehop og kage

Storstrøms Jagtrideklub inviterer den 25. august til et spændende hesteløb, hvor alle kan være med. Det foregår ved Bremersvold Avlsgård.
23. august 2019 kl. 12:25 Af Daniel Brøns

Annonce

Kirsten Clausen fra Storstrøms Jagtrideklub har i de seneste år gennemført åbne løb for ryttere, der vil vise, hvad de duer til flere gange om året. Efterårets sæson skydes i gang den 25. august ved Bremersvold Avlsgård, hvor man i et par timer kan muntre sig med at se, hvad rytterne og hestene kan præstere.

Der vil også være mulighed for at prøve at køre i hestevogn og gå rundt og kigge på de smukke dyr.

- Gæsterne plejer at nyde det rigtigt meget, så det er lidt af et tilløbsstykke, siger arrangøren Kirsten Clausen, der har engageret såvel Bemersvold Avlsgård og Kærstrup Gods til at lægge jord til begivenheden. Desuden har hun engageret en række aktive damer fra nær og fjern til at bage kage til gæsterne.

- Faktisk er det kun rytterne, der skal betale noget, for det er gratis at være tilskuer, fortæller Kirsten Clausen, der inviterer alle, der kan styre sin hest gennem udfordringerne. Hun venter, at omkring 20-30 heste vil være med i år. Ryttere betaler 100 kroner pr. hest at være med.

Tid og sted: 10 til 12.30 ved Kærstrupvej 9, 4960 Holeby. Ryttere kan tilmedes på 61316231.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce