cookie-og-privatlivspolitik
Meditation er rigtigt godt for helbreddet, fordi det sænker stress og øger velværen i kroppen.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Hjerte-meditation starter i Maribo

Hjerteforeningen Lolland starter nye hold i Hjertemeditation. Man kan deltage torsdag eftermiddag og fredag formiddag.
11. januar 2019 kl. 12:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Stadig flere læger er begyndt at anbefale meditation til at forebygge, lindre og behandle forskellige sygdomme og smerter. Meditation er en systematisk måde at afspænde og berolige krop og sind. Det lindrer stress og uro i krop og sjæl - og så giver det ro, bedre koncentration og overskud.

I hjerte-meditation stræber man efter at gøre sig stille og hvile i hjertet. Gennem hjertets stilhed kan man lytte indad og opleve indre fred og det indre lys. Meditation fremkalder en dyb hvile og afspænding i kroppen.

Meditationen ledes af Else Marie Post, der har beskæftiget sig med meditation i over 30 år. Alle kan deltage. Det kræver ingen særlige forudsætninger eller overbevisninger.

Det foregår i FrivilligCenter Lolland, Sdr. Boulevard 82 A i Maribo, og man kan få yderligere information på elsemariepost@gmail.com eller 26273168.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce