cookie-og-privatlivspolitik
Det er sjovt at danse folkedans. Her er et par unge "Midtlollandske Folkedansere" i gang med træningen i Holeby, hvor klubben udlåner dragter.
Det er sjovt at danse folkedans. Her er et par unge "Midtlollandske Folkedansere" i gang med træningen i Holeby, hvor klubben udlåner dragter.
Foto: Ingrid Riis

Lollands-Posten

Høstfest og dans

Midtlollanske Folkedansere starter nu sæsonen i 2019. Kom og oplev dem "live" ude i marken, når Krenkerup indbyder til høstfest.
28. august 2019 kl. 15:28 Af Daniel Brøns

Annonce

Høstfest, øl og dansk dansekultur, når den er bedst. Så kan det næppe blive hyggeligere, så Midtlollandske Folkedansere er med, når Krenkerup Bryggeri byder til høstfest i den kommende lørdag den 31. august med optræden klokken 12.30.

Folkedanserne vil rigtigt gerne se flere unge dansere, og derfor sørger foreningen for dragter til børn og unge, der har det rigtigt sjovt sammen. Sidste sommer gav de opvisning på bakken, var til stævne på Sjælland hvor et par af danserne blev sjællandsmestre - og et andet par blev nummer to. Og så er der naturligvis også konkurrencer for voksne. Der er for resten også konkurrencer for voksne.

Kommer du til høstfesten, så er det klokken 10 til 17. Mød blandt andre smeden, væveren, naveren og børstenbinderen, og oplev hvordan der blev arbejdet i marken i gamle dage. Klappedyr, fåreklipning, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet er på programmet.

Skal du høre mere om folkedansen, så kan du få det i Krenkerup eller ved sæsonstarten i Holeby torsdag den 5. september klokken 18.15. Mere info www.mlf-holeby.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE