cookie-og-privatlivspolitik
Bogen om naturlig hormonterapi anbefales varmt af Lilliana Jalksø, der selv bruger den aktivt i sit arbejde.
Bogen om naturlig hormonterapi anbefales varmt af Lilliana Jalksø, der selv bruger den aktivt i sit arbejde.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Hormonterapi er kommet til Lolland og Falster

Sygdom skyldes ofte, at kroppen er ude af balance. Naturlig Harmon Terapi skal hjælpe på balancerne, og Lillianna Sunn Jalksø er den første, der har taget NHT-uddannelsen på Lolland-Falster.
16. december 2018 kl. 06:14 Af Daniel Brøns

Annonce

Fortæl Lilllanna Jalksø, hvad du fejler. Afgiv en spytprøve og udfyld et spørgeskema. Så vil du få en anbefaling til, hvilke bioidentiske hormoner du har brug for - sammen med vitaminer og mineraler.

Sådan kan man bedst forklare NHT-behandling, der for tiden er ved at indtage Danmark. Og for Lililianna Jalksø, der har klinik i Maribo og Nykøbing, er der ingen tvivl om, at det virker:

- Hvis du læser bogen "NHT - Naturlig Harmonterapi" kan du se, at al behandlingen er baseret på kliniske undersøgelser. Det geniale ved metoden er, at man finder frem til de stoffer, der passer til patientens individuelle biologi. Derfor vil patienten typisk meget hurtigt opleve en bedring af symptomerne, siger behandleren, der allerede har haft patienter i NHT-behandling - med gode resultater.

Hun fortæller, at NHT kan bruges til langt de fleste helbredsproblemer, såsom menstruationssmerter, migræne, søvnløshed, stress, overgangsalder-relaterede lidelser og problemer med prostata.

- Sygdom handler meget ofte om ubalancer, så uanset hvad man lider af, så vil der være en stor sandsynlighed for, at det her kan hjælpe, siger hun.

Selve behandlingen koster det samme som andre behandlinger i hendes klinik, og de anbefalede medikamenter kan man købe, hvor man ønsker det. Men selve spytprøven er ikke helt billig, da den skal sendes til et laboratorium i Tyskland, hvor analysen foretages og danner grundlag for en anbefaling fra klinikken også. Herefter vil behandlingen blive sat i gang i samarbejde med Lillianna Jalksø, der typisk vil følge op med mellemrum. Det handler om at sikre, at indtaget er det helt rigtige for at opnå balancen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce