cookie-og-privatlivspolitik
Kæresteparret Vinni Greisgaard og Jens Ingvorsen har længe haft en drøm om at gøre noget for børn med motion og vejledning til familien om god livsstil. Og nu er drømmen realiseret.

14

Billeder

Kæresteparret Vinni Greisgaard og Jens Ingvorsen har længe haft en drøm om at gøre noget for børn med motion og vejledning til familien om god livsstil. Og nu er drømmen realiseret.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Hos os træner børnene da gratis

Det går rigtigt godt for Fit4life, der åbnede i Maribo i marts. Parret bag vil hjælpe børn og deres familier til bedre form - og måske vægttab. Børn får gratis træning, og det koncept tiltaler mange.
31. maj 2019 kl. 11:28 Af Daniel Brøns

Annonce

Med 160 faste kunder allerede efter tre måneder er der god grund til at smile for kæresteparret Vinni Greisgaard og Jens Ingvorsen, der den 3. marts åbnede Lollands nyeste motionscenter på Werner Larsens Vej 1 i Maribo. De havde længe talt om at kombinere deres engagement i fitness med at gøre noget for børn og familier, så da værkstedet på adressen fuldstændig passede til deres drøm om et motionscenter for familier, slog de til. Og på få måneder blev alt indrettet, malet og designet, så centeret visuelt formentlig er det flotteste center i byen. Alle maskiner er desuden af nyeste dato, forsikrer parret, der på alle måder præsenterer et center, der er indbydende at gå til. Som Jens Ingvorsen siger:

- Det er bare en større fornøjelse at sætte sig på en cykel, der kører som smurt, og det samme gælder i styrketræningen, hvor man skal vide, at alle indstillingsmuligheder er lette at sætte op, og det hele bare virker, siger han.


Til stede altid

Parret har besluttet, at motionscenteret skal være kendt for at være bemandet og serviceminded. Derfor vil mindst en person fra personalet altid være til stede i åbningstiden, og det hænger nøje sammen med motionscenterets filosofi om at hjælpe mennesker med at ændre livsstil. Og det gør man bedst ved at være til stede for at vejlede og støtte medlemmerne, mener parret.


Legerum indrettet

For at gøre det let for børnefamilier at komme i centeret er der indrettet et legerum lige ved siden af motionsmaskinerne. Og så afholder centeret decideret holdtræning for børn - ganske gratis - blot far og mor er medlem. Også det har vist sig at være meget populært, idet helt op til 15 børn per gang, der er træning tre gange om ugen. Imens kan far og mor så passe maskinerne ved siden af - eller løbe sig en tur måske. Har et medlem børn under 14, så træner børnene gratis i centret. Børnenes venner kommer med for 25 kroner.

Helt centralt i centerets filosofi er, at ejerne ønsker at hjælpe folk med at blive sundere. Det handler derfor ikke bare om at hive i maskinerne, men lige så meget at overveje, hvad man spiser, og hvordan man undgår for meget stress. Derfor tilbyder Fit4life også livsstilshold, der hjælper med at tabe sig og generelt få et bedre liv. Og allerede nu har de fået store resultater ud af det, fortæller Vinni Greisgaard:

- Vi har allerede et par stykker, der har tabt 8-9 kilo, men vi har endnu flere, der bare er lykkelige for at være kommet i form og have mere overskud i hverdagen. Det er fantastisk at være med til at skabe sådan en forvandling i menneskers tilværelse, så vi føler, at vi har valgt det helt rigtige, siger hun og fortæller, at der stadig er plads til nye medlemmer, der garanteres en ånd, hvor det ikke handler om store muskler - men om trivsel for kunderne:

- Faktisk har vi fået en del medlemmer ind, der havde hørt om, at man trygt kan komme her, selv om man ikke ligner én, der kommer i et center. Det er svært for dem at træde ind i sådan en Verden, men når de først har taget skridtet ind, så bliver de her og bliver rigtigt glade for det, siger hun.

Der er åbent på arbejdsdage fra 7 til 21. Alle andre dage fra 8 til 16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE