cookie-og-privatlivspolitik
CEO Scandlines Søren Poulsgaard Jensen, Senior Business Developer E.ON Mette Marie Knudsen, Project Manager GREAT, Region Skåne Britt Karlsson-Green og Direktør Scandlines Deutschland GmbH Heiko Kähler fejrer de nye ladestandere.
CEO Scandlines Søren Poulsgaard Jensen, Senior Business Developer E.ON Mette Marie Knudsen, Project Manager GREAT, Region Skåne Britt Karlsson-Green og Direktør Scandlines Deutschland GmbH Heiko Kähler fejrer de nye ladestandere.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Hurtigladere sat op ved begge bordershops

Bordershop i Puttgarden og Rostock har fået hurtigladere til elbiler
27. oktober 2019 kl. 08:00 Af Daniel Brøns

Annonce
FAKTA
E.ONs hurtigladere
Har tre udtag: CCS, Mennekes type II og CHAdeMO Har en kapacitet på 43 kW AC og 50 kW DC (afhængig af biltype)
Kan lade to biler samtidigt (en AC og en DC)
Det tager 20-30 min. at lade batteriet op til 80 pct. (afhængig af batteristørrelse)
Al strøm i E.ONs offentlige ladenetværk kommer fra vedvarende energikilder

Nu skal du ikke længere bekymre dig om at løbe tør for strøm, når du er på vej syd- eller nordpå. Med to nye hurtigladere ved BorderShop Puttgarden og BorderShop Rostock kan du hurtig lade op og køre videre. I samarbejde med energiselskabet E.ON har Scandlines opsat ladestandere, som vil gøre det endnu lettere for elbilisterne at køre til og fra Tyskland.

- Det er helt naturligt for Scandlines at tænke grønt - også når det kommer til at sikre strøm til elbiler. Vi har siden 2013 sejlet med hybridfærger på vore færgeruter, og det er en del af vores grønne vision at se på alle de områder, hvor vi kan gøre en forskel for miljøet, siger Søren Poulsgaard Jensen, Scandlines' CEO.

De to hurtigladere ved Scandlines BorderShops har hver plads til to elbiler.

E.ON i dag har mere end 1.350 offentlige ladepunkter i Danmark. E.ON planlægger at udbygge et netværk af lynladestationer ned gennem Europa.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE