cookie-og-privatlivspolitik
Palle Reinholdt tændte sidste år juletræet på Torvet i Maribo.
Palle Reinholdt tændte sidste år juletræet på Torvet i Maribo.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Hvem skal tænde juletræet?

Vær med til at indstille kandidater til årets juletræstænding.
07. november 2018 kl. 09:20 Af Henning Kørvel

Annonce

Vi nærmer os den tid af året, hvor det store juletræ på Torvet i Maribo skal tændes. Med hjælp fra læserne af Lollands-Posten skal vi finde en person, organisation eller anden gruppering, som har gjort sig fortjent til det ærefulde hverv at tænde Maribo Handels juletræ på pladsen i byens centrum.

Træet skal i år tændes fredag 30. november klokken 18.00.

I uge 45 og 46 kan du på kuponen i Lollands-Posten i de to nævnte uger give dit bud på, hvem du mener, skal skal tænde dette års juletræ. Sidste år var det Palle Reinholdt, der fik overdraget det ærefulde hverv, og med stigevogn blev helst op til stjernen i toppen af det store juletræ..

Kandidater, der indstilles, skal have formået at sætte fokus på Maribo, eller har udført en uegennyttig indsats tilgavn for lokalområdet.

Deadline for indlevering af indstillinger til Lollands-Posten, Banegårdspladsen 2, Maribo, er 16. november klokken 10.00.

Blandt de indstillede vil Maribo Handel udvælge et antal kandidater, der vil blive præsenteret i Lollands-Posten, hvor læserne i uge 47 og 48 vil kunne stemme på den, som de mener, skal have det ærefulde hverv at tænde byens juletræ.

Men i første omgang handler det altså om, at vi skal have læsernes forslag til kvalificerede kandidater.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce