cookie-og-privatlivspolitik
Der kan ske meget, når man mødes over en kop kaffe og motiverer hinanden.
Der kan ske meget, når man mødes over en kop kaffe og motiverer hinanden.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Jobnetværk for 50+

Det landsdækkende netværk Senior Erhverv har stor succes med at hjælpe ledige 50+ tilbage på arbejdsmarkedet. Nu kan du komme forbi og møde netværket.
23. september 2019 kl. 09:16 Af Daniel Brøns

Annonce

Foreningen arbejder efter devisen hjælp-til-selvhjælp. Medlemmerne står sammen og har i år på landsplan gennemført 6.300 virksomhedsbesøg. Heraf stod Senior Erhverv Lolland-Falster for 201 besøg. Desuden hjælper medlemmerne hinanden til at udarbejde effektive CV'er, ligesom de har motiveret hinanden til holde sig i gang og bevare gejsten. Det giver hurtige arbejde, når man er begejstret - og man kommer lettere ud af ledigheden.

Senior Erhverv finansieres af statslige satspuljemidler, og medlemmerne er seniorer på 50+, som er på jagt efter et nyt job.

De fleste oplever - ifølge foreningen - gode resultater efter kort tid. Aktiviteterne i Senior Erhverv rummer både jobsøgning, netværksopgaver og udadvendte aktiviteter som kan være med til at holde medlemmernes kompetencer ved lige.

Torsdag den 26. september kl. 10 - 13 kan du høre mere om fællesskabet på Gasværksvej 6 B i Maribo, hvor du også kan høre udviklingschef Henrik Rømer fra Business LF fortælle om deres aktiviteter og jobmuligheder i landsdelen.

Man behøver ikke tilmelde sig. Bare mød op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE