cookie-og-privatlivspolitik
På billedet ses den nye bestyrelse fra venstre: Hanno Brøndel, Jon Brylle, Jørn Jørgensen samt Laila Jørgensen.
På billedet ses den nye bestyrelse fra venstre: Hanno Brøndel, Jon Brylle, Jørn Jørgensen samt Laila Jørgensen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Jørns er 40 år - og nu aktieselskab

Jørns Auto - alias JAU2 - har samtidig med sin 40-års fødselsdag skiftet selskabsform til aktieselskab med fire i bestyrelsen. I dag er der fem ansatte i værkstedet, der laver pladearbejde og reparerer biler - og samtidig er et af nøgleværkstederne i Pava-organisationen, der laver rusbeskyttelse.
08. juni 2019 kl. 12:17 Af Daniel Brøns

Annonce

Det hele begyndte i et lille værksted hjemme på Nystedvej 32, men inden der var gået et år, så var der pludselig to mand i Jørns Auto, der flyttede op på Victor Kolbyes Vej og hurtigt udvidede yderligere med rustbeskyttelse under Pavacenter-organisationen.

I dag er der så fem mand i værkstedet, der er blevet så dygtigt, at det ligefrem leverer viden tilbage til Pava, der bestiller sprøjteskemaer fra værkstedet i Maribo. Som Jørn Jørgensen forklarer:

- Hvis du får din bil Pava-behandlet i Skagen, så er det her i Maribo vi har stået for at forklare, hvordan det skal gøres, siger værkstedsejeren, der tidligere på året har udnævnt sig selv til bestyrelsesformand for et aktieselskab, der også har to ansatte og hans hustru i bestyrelsen. Fordelen ved et aktieselskab er blandt andet, at virksomhedsformen er mere fleksibel, hvis man skal udvikle sig eller lave ejerskifte.

Og skulle det med tiden komme på tale, så er det en veltrimmet virksomhed, det handler om, forsikrer Jørn Jørgensen:

- Vi er jo både en del af Pava og en del af Hella Service Partner, så vi har stor ekspertise bag alt, hvad vi laver, siger han og fortæller, at de kan reparere stort set alle biler takket være værkstedkædens adgang til data, reservedele, procedurer og udstyr. Og så har de stadig den gode gamle tilgang til opgaverne, forsikrer Jørn Jørgensen, der også gerne tager sig af veteranbiler og meget andet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE