cookie-og-privatlivspolitik
Jonna er altid klar til at ekspedere med et smil til kunderne i både kiosk og cafeteria
Jonna er altid klar til at ekspedere med et smil til kunderne i både kiosk og cafeteria
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Jonna skaber hyggen i hallen

Fungerer cafeteriet, bliver det en helt anden oplevelse at komme i sin lokale idrætshal, hvor man kan hygge sig før og efter træningen. Og siden Jonna Christensen droppede pølsevognen i Rødbyhavn for at komme til Maribo har der været styr på tingene i Maribo Hallerne, hvor hun passer det hele både i hverdagen og ved stævner i weekenden.
05. februar 2019 kl. 08:32 Af Daniel Brøns

Annonce

Når man kommer i hallen i Maribo en tilfældig tirsdag eller torsdag, er der typisk helt fyldt i cafeteriet, hvor Jonna Christensen ekspederer. Hun elsker sit job og er - ifølge hallens brugere - altid i godt humør.

- Jamen jeg er i godt humør, for jeg har altid drømt om at komme til at arbejde i en idrætshal, så det var helt fantastisk, da det pludselig skulle lykkes tilbage i 2013, fortæller cafeteriabestyreren, der som fastansat i hallen har mange pligter med alt fra rengøring til indkøb, regnskab og ekspedition - både i normal arbejdstid og udenfor normal arbejdstid. Og hun nyder hver dag på jobbet.

- Mine børnebørn siger, at jeg tilhører hallen, siger hun med et grin, og hun må da også indrømme, at hun har svært ved at slippe arbejdet - måske en "erhvervsskade" fra hendes tidligere arbejde som selvstændig pølsemand i Rødbyhavn.

- Som pølsemand arbejder du også altid, men desværre var der ikke nok forretning i det, så det var rigtigt heldigt, at hallen kunne bruge mig, siger hun.


Skulle ses an

Jonna Christensen husker, at det første års tid efter 2013 var lidt anderledes end i dag.

- Jeg tror, at man lige skulle se mig lidt an. De kendte mig ikke her i Maribo, men efterhånden gik det op for dem, at nu var der kommet styr på hallen, og i dag kender jeg jo de fleste af mine kunder, som jeg synes er supersøde. Det er jo meget ofte børnefamilier, der laver alt sammen, og sådan er vi også i min familie, siger Jonna, der nyder at snakke med børnene også.

- Jeg tror, at de kan mærke, at jeg interesserer mig for dem, så det er skønt at høre nyt fra deres liv, når vi ses, siger Jonna Christensen, der også selv dyrker sin egen familie i hallen.

- De er jo begyndt at bruge Maribo meget mere, fordi de jo har fundet ud af, at det er her, de kan finde mig, siger hun og fortæller, at hun ikke kan forestille sig, at hun nogensinde skal stoppe på jobbet igen.

- Det tænker jeg ikke på. Jeg nyder bare, at jeg har fundet det bedste arbejde i Verden, siger Jonna, der i dag bor i Maribo på Refshalevej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce