cookie-og-privatlivspolitik
Heidi og Kim har - til ære for fotografen - været på loftet og hentet noget af årets julepynt ned. Lysemose er dog fortsat ikke julepyntet endnu.
Heidi og Kim har - til ære for fotografen - været på loftet og hentet noget af årets julepynt ned. Lysemose er dog fortsat ikke julepyntet endnu.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Julefrokost med udsigt

Café Lysemose er efter en fantastisk sommer i færd med at planlægge julefrokoster i skoven. I år bliver det med fire drikkebilletter inklusive, så man ikke skal tænke på budgettet.
04. oktober 2019 kl. 05:53 Af Daniel Brøns

Når budgettet for julefrokosten skal laves, er det ofte svært at find ud af drikkevarerne, men den diskussion bliver nu lukket på Café Lysemose, der er ved at finde konceptet for årets julefrokost.

En lang række fredage vil familier og virksomheder - op til 60 personer i alt - kunne komme til julefrokost i skoven, hvor der vanker fisketapas og en stor julemenu med alt det, som man forventer med sylte, leverpostej, æbleflæsk, frikadeller, grønlangkål, brunede kartofler og alt muligt andet. Man kan så afslutte med juletrifli, to slags oste, frugtkompot og syltede valnødder. Og så er fire drikkevarer - efter eget valg - inklusive i prisen på de 340 kroner.

I år starter frokosten allerede klokken 14, og det regner restauratørerne med er et rigtigt godt tidspunkt. Som Kim Hemmingsen siger:

- Så er det lyst, og man kan nyde søudsigten fra restauranten.

Festen fortsætter med musik og hygge efter klokken 17. Om det bliver med dans eller med snak er helt op til selskabet. Datoerne bliver 22/11, 29/11 og 6/12.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE