cookie-og-privatlivspolitik
Julemarkedet fylder godt op på torvet i Maribo, der emmer af liv og hygge. I år er hele 35 stande til stede.
Julemarkedet fylder godt op på torvet i Maribo, der emmer af liv og hygge. I år er hele 35 stande til stede.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Julemarked på Torvet

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, for søndag den 9. december kommer Maribo til at emme af jule-aktivitet. På Torvet vil der fra 10 til cirka kl. 15.15 være julemarked med omkring 35 boder - som tidligere år arrangeret af Max Christensen fra Bangs Have.
30. november 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Stadeholderne vil blandt andet sælge juledekorationer og alverdens andre juleting, ligesom der vil være boder med fødevarer og andre spændende sager.
Derudover sælger spejderne gløgg og æbleskiver. Og Max Christensen vil også selv sørge for, at folk kan få stillet sulten og få noget mad at varme sig ved midt i al juletravlheden, idet Bangs Have fra sin egen bod vil sælge suppe, grønlangkål og sandwich. Så det skulle ikke være svært at få stillet sulten.


Trækning i julekonkurrence

Der vil desuden være hyggelig, levende musik på markedet, idet Ole Heden ledsager markedet med toner, der bidrager til stemningen. Max Christensen venter en stor tilstrømning omkring markedets lukketid klokken 15.15, når Maribo Handel har sin anden trækning i den store julekonkurrence om et gavekort på 7.500 kroner. Man skal nemlig være til stede for at kunne vinde.

Max Christensen opfordrer til at give sig god tid til oplevelsen:

- Sidste år mødte jeg nogle stykker, der gik hurtigt, fordi de frøs. Det går jo ikke, så man skal klæde sig godt på, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce