cookie-og-privatlivspolitik
Et utal af foreninger deltog sidste år i juleoptoget med kreative indslag og sjove udklædninger. Her to søde piger fra Håndboldklubben Maribo/Hunseby
Et utal af foreninger deltog sidste år i juleoptoget med kreative indslag og sjove udklædninger. Her to søde piger fra Håndboldklubben Maribo/Hunseby
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Juleoptoget samler byen på søndag

Søndag den 15. december løber det store, traditionelle juleoptog i Maribo af stablen fra klokken 13. I år vil der samtidig være stort julemarked på Torvet.
11. december 2019 kl. 05:15 Af Daniel Brøns

Annonce

Foreningerne starter deres optog fra Maribo Hallerne klokken 13, hvorefter turen går gennem byen til Torvet, hvor optoget passerer klokken 13.15 - og runder ved SuperBrugsen og slutter ved Torvet igen cirka 13.45. Så vil der være risengrød og nisseøl til alle på Torvet - sponsoreret af de handlende i Maribo Handel.

I år vil der være særligt mange på Torvet, fordi der bliver holdt julemarked, der ligesom tidligere år ventes at bestå af cirka 30 stande, der sælger julerier i form af alt fra kravlenisser til huer, julepynt, glögg, æbleskiver - og kreative gaveidéer. Markedet er at finde på Torvet fra 10 til 15.

Maribo Handel håber, at rigtig mange foreninger igen vil være med igen til at gøre optoget stort og festligt.


Tre præmier

Ud over glæden ved at bakke op om byen og at få en hyggelig oplevelse i det store optog, så er der også mulighed for at få en gevinst med hjem, idet der uddeles en 1., 2. og 3. præmie til de tre flotteste optog. Med i optoget er Maribo Julemandslaug, der på torvet vil udpege et nyt medlem til lauget. Den store ære tildeles en person der har gjort eller gør en stor uegennyttig indsats for Maribo.


Butiksåben

Butikkerne bakker naturligvis op om den festlige juledag ved at holde længe åbent, så man kan få ordnet nogle af juleindkøbene. Fra 10-15 kan man vente at medarbejderne i Maribo Handel spreder julestemning i butikkerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE