cookie-og-privatlivspolitik
Det flotte juletræ er i år doneret af Familien Hemmingsen fra Engpibervej i Maribo. Her modtager familien en gave som tak fra formanden for Maribo Handel Birger Christensen.
Det flotte juletræ er i år doneret af Familien Hemmingsen fra Engpibervej i Maribo. Her modtager familien en gave som tak fra formanden for Maribo Handel Birger Christensen.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Juletræet er kommet - og snart skal det tændes

Maribos juletræ bliver tændt på fredag klokken 18. Der vil fra 17.30 være underholdning og fejring af årets juletræstænder.
27. november 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Årets juletræstænding foregår som vanligt i Maribo fredag eftermiddag, hvor det store juletræ på Torvet bliver tændt.

Børn og barnlige sjæle kan allerede klokken 17.30 kan møde op på Torvet, når Hr. Plys som julemand vil gøre alt for at fremkalde smil og glad julestemning med sit tryl, balloner og sjov familieunderholdning inden juletræstændingen.


Juletræstænder afsløres

Efter underholdningen vil det blive afsløret, hvem Lollands-Postens læsere har valgt til det ærefulde hverv som juletræstænder - så kom i god tid, så du kan være med til at hylde vinderen af afstemningen.

Dette vil ske umiddelbart inden klokken 18, når juletræet altså tændes.

Når træet er tændt klokken 18, vil der være gratis slikposer til børnene.


Familie-underholdning

Efter hyldesten vil læsernes favorit stige til vejrs i liften fra Østergades El - og med faklen i hånd sørge for, at der kommer lys på det store, flotte træ - foran et forventelig tætpakket torv.


Stem på juletræstænder

Det er i øvrigt stadig muligt at være med til at stemme på en af de 15 kandidater til at blive årets juletræstænder - en ære der tildeles en person eller forening, der har gjort noget ganske særligt for Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce