cookie-og-privatlivspolitik
Biblioteket i Nysted.
Biblioteket i Nysted.
Foto: Arkivfoto

Lollands-Posten

Juleværksted på biblioteket

Kom med til et par hyggelige timer, når Guldborgsund-bibliotekerne byder på juleværksted med højtlæsning på henholdsvis biblioteket i Nysted og Sakskøbing.
28. november 2019 kl. 05:53 Af Daniel Brøns

Annonce

Trsdag den 3. december kl. 10 til 12 kan børnene komme i julestemning ved at dekorere julekugler med det sjove Foam Clay, pynte julemotiver med tusch, klistermærker og washitape.

Du kan også være med til at hjælpe biblioteket med at lave Nysteds længste guirlande. Biblioteksformidler Simon Kristensen læser desuden en skøn julehistorie højt for alle, der er til stede.


Også i Sakskøbing

Torsdag den 5. december går turen til Sakskøbing Bibliotek med samme aktiviteter kl. 15 til 17 med højtlæsning af bibliotekets dygtige børnebibliotekar Emma Sofie Torndahl Larsen, er også giver gode råd til læsning og gode børnebøger.

Arrangementet er for alle børn og barnlige sjæle, det er ganske gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Bare kig forbi til julehygge og lån måske et par bøger eller et par gode film med hjem til juleferien samtidig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE