cookie-og-privatlivspolitik
Hyg med den sidste dag i sommersæsonen på Frilandsmuséet.
Hyg med den sidste dag i sommersæsonen på Frilandsmuséet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Kagehistorier på museet

Søndag d. 29. september 2019 er der sæsonafslutning på Frilandsmuséet efter en sæson med et besøgstal på det jævne. På dagen er der cafédag i Skovpavillonen med lækkerier og fortællinger om kagens historie.
27. september 2019 kl. 06:22 Af Daniel Brøns

Annonce

I løbet af arrangementet vil man kunne smage på kager bagt efter gamle opskrifter, og gæsterne vil få historien om kagens udvikling.

Mange af kagerne findes stadig, mens visse af dem er overraskelser for gæsterne, fortæller museets formidlingsinspektør Lotte Sjørup Mathiesen:

- Jeg garanterer, at det bliver er yderst delikat oplevelse, og der vil være en del kager, som er lidt anderledes, end hvad du finder hos en traditionel bager i dag, siger hun og fortæller, at det kommer til at handle om alt muligt fra kager med sommermodne bær over kogte fedtkager og til lette og luftige småkager.

Arrangementet foregår søndag d. 29. september kl. 13.30-15.30. Det koster 195 kroner at deltage - entre, kage og kaffe er inkluderet.

Billetter kan købes hos avc@museumlollandfalster.dk eller købes i butikken på Frilandsmuseet.

Museet oplyser, at der også er åbent i efterårsferien. Museet planlægger også andre arrangementer - blandt andet et allehelgensarrangement, der traditionelt plejer at tiltrække mange besøgende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE