cookie-og-privatlivspolitik
Kunst er en af de store trækplastre hos Cafe Rock. Her står Michal Gustafson ved et kunstværk med billeder af de lokale seværdigheder.
Kunst er en af de store trækplastre hos Cafe Rock. Her står Michal Gustafson ved et kunstværk med billeder af de lokale seværdigheder.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Karaoke og scene på vej til City Rock i Maribo

Den nye cafe "City Rock" i Maribo har fået godt tag i byen, og planlægger nu at udvide med udeservering i baghaven, hvor der også skal være scene og et indendørs Karaoke-anlæg.
10. juli 2019 kl. 03:41 Af Daniel Brøns

Annonce

Otte garager i gården bag City Rock er i disse dage ved at blive totalt omdannet til endnu et opholdsområde i den ellers ret store café. Her skal være et strand-agtigt miljø med store vinduer ud mod gårdhaven, hvor man også får mulighed for at sidde.I gårdhaven kommer også en scene, mens der indendørs bag garagens store vinduer vil komme et karaoke-anlæg. Det hele vil blive indrettet i en flot stil med kunst og store planter.

Ejeren af caféen Michal Gustafson regner dog ikke med, at det bliver færdigt før i i slutningen af august, så indtil da må man nøjes med servering indendørs - og i Østergade, hvor forretningen går temmelig godt.

- Her er helt fyldt om lørdagen lørdag, og rigtigt mange er begyndt at reservere bord, siger ejeren af caféen, der har åbent fra 11-21 - eller når de sidste gæster er gået. Søndag åbnes dog en time senere. Spisekortet begynder ved 69 kroner for en clubsanwich og slutter på 199 kroner for en "Texas Ribeye" på 300 gram. Der er også børnemenu til børnene, der kan underholde sig i det store børneområde, som er indrettet i den spændende restaurant.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE