cookie-og-privatlivspolitik
Kaya Brüel giver et spændende og hyggeligt musikalsk tilbageblik.
Kaya Brüel giver et spændende og hyggeligt musikalsk tilbageblik.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Kaya Brüel genopliver Jomfru Ane Band

Det bliver et spændende genhør med fortiden, når Kaya Brüel genopliver Jomfru Ane Band i Nysted.
21. januar 2020 kl. 05:36 Af Daniel Brøns

Annonce

Hvem husker ikke "Plutonium" og "Rock Me Baby" fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange, der med tidens 70'er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjertet. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fællesskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80'erne, har det været muligt at opleve sangene.

Fredag d. 31. januar bliver der mulighed for at opleve alt dette i Nysted Biograf-Teater. For nu har Kaya - datter af Sanne Brüel - nøje udvalgt de Jomfru Ane Bands sange, der har en særlig plads i hendes hjerte, og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. Med en mindre akustisk besætning bestående af bl.a. guitar og klaver spilles sangene på bedste højskolemanér. Og man må gerne synge med.

Få et genhør med Jomfru Ane Bands poetiske og politiske sange fra 70'erne med Kaya Brüel i front, og med Maria Køhnke, Sidse Holte og Rune Kjeldsen på sang, omnicord, guitar og klaver giver den lille kvartet deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. Billetter til koncerten klokken 20.30 koster 230 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE