cookie-og-privatlivspolitik
Indtil 1. juni er der gratis adgang på Stiftsmuseet.
Indtil 1. juni er der gratis adgang på Stiftsmuseet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Kom gratis på museum

Stiftsmuseet i Maribo inviterer gratis indenfor til og med maj måned, hvor du blandt andet kan opleve særudstillingen Maribo Minder, ligesom du kan se de andre udstillinger i det spændende museum midt i Maribo.
29. januar 2020 kl. 06:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Udstillingen tager udgangspunkt i genstande og billeder, som museet har lånt af lokalbefolkningen. Den bevæger sig væk fra den traditionelle fortælling om en købstads opståen og udvikling og fokuserer i stedet på lokale emner og minder, set fra en meget personligt vinkel.

Det giver en række spændende nedslag i tid og sted. På den måde får gæsterne en meget personlig indgangsvinkel til fortællingen om købstaden.


Bygger udstilling

Årsagen til, at der gives gratis adgang er, at der lige nu bliver hamret og banket for at opbygge en ny stor særudstilling, der skal formidle de arkæologiske udgravninger, som museet foretager øst for Rødbyhavn forud for den faste Femernbæltforbindelse. En udstilling, hvor stenalderpigen Lola bl. a. præsenteres.

Fra den 1. til den 20. juni er der helt lukket på grund af ombygningen.

Udover at der er gratis entré i perioden, er der også kommet nye åbningstider på Stiftsmuseet, så tjek dem inden besøget. Maribo Minder kan opleves indtil 29. februar. Tjek hjemmesiden for andre udstillinger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE