cookie-og-privatlivspolitik
Klezmer Duo har - som navnet antyder - godt styr på at fortælle ved hjælp af  klezmermusikken, der nu kan opleves i Hunseby Kirke.
Klezmer Duo har - som navnet antyder - godt styr på at fortælle ved hjælp af klezmermusikken, der nu kan opleves i Hunseby Kirke.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Koncert og jødisk visdom i Hunseby Kirke

Søndag den 25. august kl. 19.00 besøger "Klezmer duo" Hunseby kirke for at spille og fortælle. Der er gratis adgang og kaffe og kage efter koncerten, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
22. august 2019 kl. 06:43 Af Daniel Brøns

Annonce

Den jødiske fortælletradition er underfundig, overraskende, humoristisk og præget af dyb livsvisdom. Langt de fleste beretter om tro, værdier, tradition og etik og mange af dem stammer fra de jødiske skrifter Talmud og Midrash.
En af de elskede figurer der optræder igen og igen er den vise Kong Salomon. I Hunseby kan du opleve en buket af jødiske fortællinger. Historierne går hånd i hånd med klezmermusikken, som fremføres.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce