cookie-og-privatlivspolitik
Konfirmanderne får nok også mulighed for at nyde den flotte panoramasauna - formentlig uden sne.

2

Billeder

Konfirmanderne får nok også mulighed for at nyde den flotte panoramasauna - formentlig uden sne.
Foto: Ingrid Riis

Lollands-Posten

Konfirmander foretrækker Lalandia

Når Lalandia sælger sit "Blå mandag" koncept, sælges næsten halvdelen af billetterne til lokale unge fra Lolland-Falster, og konceptet er uhyre populært.
03. marts 2019 kl. 12:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Gennem de seneste år har flere konfirmander valgt at fejre blå mandag hos Lalandia, og ifølge adm. direktør i Lalandia Jan Harrit kommer næsten halvdelen af de besøgende konfirmander til Rødby fra lokalområdet, hvor de unge er tiltrukket af de mange aktivitetstilbud såsom badeland, bowling og meget andet.

Blå mandag-arrangementerne Inkluderer fri adgang til alle aktiviteter samt frokost og aftensbuffet, og forventningen er, at antallet af deltagere i 2019 vil overgå de seneste år.

Sammenlignet med 2016 havde man sidste år besøg af godt 23 procent flere konfirmander i Rødby og Billund samlet set, og den udvikling skyldes ifølge adm. direktør Jan Harrit blandt andet, at flere unge i dag er blevet opmærksomme på muligheden for at tilbringe dagen i Lalandia, og så spiller forældrene også en stor rolle for de unges valg af destination, og her er det særligt tryghed, der er det vigtigste parameter.

Nybagte konfirmander har i år mulighed for at fejre den store festdag sammen med vennerne i Rødby den 20. maj og den 3. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce