cookie-og-privatlivspolitik
Stine Hansen, Brødregade 13 i Maribo fik tidligere på måneden 5000 kroner overrakt af Birger Christensen i Maribo Handels julekonkurrence. Nu er der 10.000 kroner på spil.
Stine Hansen, Brødregade 13 i Maribo fik tidligere på måneden 5000 kroner overrakt af Birger Christensen i Maribo Handels julekonkurrence. Nu er der 10.000 kroner på spil.
Foto: Lene Hansen

Lollands-Posten

Længe åbent - og 10.000 kroner i julegevinst

Der er stadig mulighed for at nå at købe julegaverne - og butikkerne har længe åbent i Maribo. Faktisk er der sær-åbent helt indtil og med mandag den 23. december, hvor der er åbent til klokken 18. Og så kan du stadig nå at vinde 10.000 kroner i julehandlen.
18. december 2019 kl. 05:32 Af Daniel Brøns

Annonce

Julestressen er snart ved at lægge sig over Maribo. Juletræstændingen, det flotte juleoptog - samt julemarkedet og de mange andre julebegivenheder er ved at være gennemført, så nu gælder det bare de allersidste julegaver.

I butikkerne i Maribo er der derfor travlhed i disse dage, og derfor er der længe åbent flere af dagene indtil jul.

Åbningstiderne er: Fredag den 20. December: Åbent til kl. 18; Lørdag den 21. December: Åbent kl. 10 -15; Søndag d. 22. december: Åbent kl. 10 - 15. Og allersidste chance der så den 23. hvor der er åbent til klokken 18.

Vil du deltage i julekonkurrencen i butikkerne, skal du blot bede om en kupon for hver 200 kroner, som du køber ind for. Kuponen afleverer du herefter i en af julepostkasserne i butikken. Så er du med i konkurrencen om de sidste 10.000 kroner. Man skal være personligt til stede på torvet søndag den 22. december klokken 15.15 for at kunne vinde i trækningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE