cookie-og-privatlivspolitik
Bistader kan fås i mange udformninger - og man får oplevet dem på kurset.
Bistader kan fås i mange udformninger - og man får oplevet dem på kurset.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Lær at holde bier i egne bistader

Med biavl kan du både gøre livet lidt sødere og blive mere selvforsynende. Du kan nu selv prøve kræfter med biavl, når Lolland-Falster Biavlerforening starter begynderkursus den 19. marts.
22. marts 2019 kl. 10:38 Af Daniel Brøns

Annonce

Landet over starter der i disse dage begynderkurser i biavl. Lolland-Falster Biavlerforening holder også begynderkursus i biavl, og har du en biavler i maven, er der endnu ledige pladser på kurset.

På kursus får man et solidt indblik i hvad en bifamilie er, og hvilken betydning den har for bestøvningen. Og så lærer du alt om, hvordan du passer bierne og høster honning. Den praktiske undervisning i biavl lærer du i skolebigården, hvor foreningen har opstillet nogle bistader. Her vil kursisterne hen over sommeren lærer at passe en bifamilie i praksis. Kurset koster 400 kr, men det kan veksles til et halvt års gratis medlemskab i LF-biavl. Yderligere info på 40 84 98 88.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce