cookie-og-privatlivspolitik
Både store skilte på bygningerne - og ved vejen - samt mindre gule "sanwich"-skilte er med til at hjælpe kunderne på vej ind til loppemarkedet - og hen til de rigtige bygninger.

38

Billeder

Både store skilte på bygningerne - og ved vejen - samt mindre gule "sanwich"-skilte er med til at hjælpe kunderne på vej ind til loppemarkedet - og hen til de rigtige bygninger.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Lailas Loppemarked profilerer sig

Gratis kaffe og kage er nok det bedste salgsargument hos Lailas Loppemarked, men alligevel skal synligheden øges. Nye skilte er derfor ved at blive sat op ved vejen og på bygningerne.
31. maj 2019 kl. 12:01 Af Daniel Brøns

Annonce

Der er faktisk ret pænt og ryddeligt, når man kommer ind på Lailas Loppemarked, men det gør jo heller ikke noget, at man hurtigt kan orientere sig og finde frem til eksempelvis møbler, bøger eller en af de andre af de mange afdelinger, der er spredt rundt på grunden, der tidligere har været både gård og autoværksted. Her kan man finde alt mellem himmel og jord, og for Laila Jørgensen er det vigtigt, at folk opdager, at hun er her:

- Når folk først har opdaget mig, så kommer de igen og igen, så jeg har rigtigt mange stamkunder, siger hun og fortæller, at hun år for år har flere og flere besøgende. Ikke mindst om sommeren, når turisterne suser ind og kigger i de mange spændende haller, hvor der både er almindelige ting til køkkenet og hjemmet - og decideret antikviteter. Hun har også en ret stor bogafdeling med bøger, der er sirligt organiseret på første sal.


Gule skilte

Synligheden er sikret af det lokale firma Boyes Reklame fra Sakskøbing, der har leveret skilte til hele området - og til en meget fair pris, synes Laila, der dog ikke vil have prisen i avisen.

- Hvis jeg selv skulle have lavet alt det, så ville det tage mange dage, og det ville typisk være noget hjemmemalet og noget lamineret, der jo ikke holder i længden og slet ikke ser så godt ud som det her, siger Laila Jørgensen, der også har været glad for den rådgivning, som hun har fået fra leverandøren.

- Det er rigtigt fint at få diskuteret sit koncept med nogen udefra, der er vant til at tænke i, hvordan man kommunikerer, så det er let at finde og let at finde rundt, siger hun og fortæller, at hendes koncept er det samme som ved åbningen i 1996.

- Jeg har et stort udvalg af spændende varer til gode priser, og så har jeg en café, hvor det er hyggeligt at komme, siger hun og fortæller, at der altid er gratis kaffe og kage. Sodavand skal man dog selv betale. Og den gode oplevelse betaler sig.

- Jeg vil tro, at halvdelen af mine kunder køber noget, når de kommer forbi, så der er god grund til at give dem en god oplevelse også. Det er det, der driver mig til at køre det her, for jeg tjener jo ikke mere på det, end jeg stadig har brug for at gå på arbejde i hverdagen.

Lailas loppemarked har åbent hver lørdag og søndag fra 10 - 17. Du kan se billeder på lollands-posten.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce