cookie-og-privatlivspolitik
"Cohen i kirken" består af: Karsten Holm, vokal, guitar, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor, Martin Blom, diverse guitarer og kor, Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.
"Cohen i kirken" består af: Karsten Holm, vokal, guitar, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor, Martin Blom, diverse guitarer og kor, Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.
Foto: Erik Balle

Lollands-Posten

Legenden Cohen i Hunseby

Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.
04. november 2019 kl. 10:44 Af Daniel Brøns

Annonce

Torsdag den 7. november klokken 19 er der gratis koncert i Hunseby kirke, der byder på en stor oplevelse.

Ved en nylig koncert i Storringe skrev sognepræsten: "Karsten Holm og Cohen-trioen fyldte ikke bare Storring kirke til bristepunktet og lidt til, men de fyldte også os tilhørere med en bevægende musikalsk fortolkning af Leonard Cohen, der rev os alle med. Uha, det var godt. Bandet spiller mange af de udødelige numre, som Cohen skabte, så de går i kroppen på 'en, som havde det været mesteren selv. Og mellem numrene fortalte de fire musikere anekdoter om og af Cohen med den finurlige humor, som Cohen på særlig poetisk måde mestrede så godt.

Karsten Holm og-trio har med "Cash i kirken" og nu også med "Cohen i kirken" skabt et koncept, der er fyldt med musikalsk kvalitet, der samtidigt har noget på hjerte. Koncertfortællingen "Cohen i kirken" tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard har ordet i "Cohen i kirken", idet sangene kittes sammen af Cohen´s egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Musikalsk fokuserer "Cohen i kirken" på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får man lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når Karsten Holm & Cohen-trioen fremfører musikken i deres fortolkning af den store mester.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE